Team

Jans Wijnholds 

Niet alleen is Jans Wijnholds oprichter van het kantoor en erkend NVM-makelaar. Ook is hij bouwkundige. Hij heeft zowel uitgebreide ervaring in de bouw als in het bouwkundig tekenvak. Inmiddels is hij al ruim 22 jaar makelaar. Al zijn kennis en ervaring maakt hem tot een waardevolle gesprekspartner. “Ik heb een droombaan. Niet alleen mag ik ondernemen en mensen helpen bij de belangrijkste aan- en verkopen van hun leven. Dat ik ook de ervaringen uit mijn eerdere werkzame leven hiervoor kan gebruiken, maakt het voor mij compleet.” 

Tom Brinks 

Sinds 2011 maakt Tom Brinks (ARMT) deel uit van het team van Wijnholds Makelaardij. Zelf zegt hij dat zijn werk zijn hobby is. Datzelfde gevoel krijgen zijn klanten, voor wie hij een gedreven sparringpartner is die verkoop van een woning als een persoonlijke missie ziet. “Ik hou van de variatie van het vak en het ontmoeten van mensen. Elke verkoop of aankoop zie ik als een nieuw doel waar ik vol voor ga!”

Tom Brinks Makelaar Makelaars Borger Exloo Emmen

Margriet Goeree

Sinds mei 2016 is Margriet ons team komen versterken. Margriet heeft hiervoor veel ervaring opgedaan in de financiële wereld en voelt zich enorm thuis in de makelaardij. Margriet vindt het contact met de mensen en de afwisseling die het werk biedt het leukste. Wanneer u ons bezoekt, is Margriet het eerste aanspreekpunt. 

Margriet Goeree Makelaar Makelaars Borger Exloo Emmen

Fien Wijnholds

Samen met Jans Wijnholds is Fien verantwoordelijk voor de start van het makelaarskantoor. Als spin in het web staat ze haar mannetje en zorgt ze ervoor dat de makelaars altijd goed voorbereid op pad gaan. “Het is mijn taak om de juiste ondersteuning te bieden en creatief mee te denken over alle interne processen. Een tevreden klant, dat is de beste beloning. Ik vind het contact met mensen erg leuk. Geen dag is hetzelfde!”
Fien Wijnholds Makelaar Makelaars Borger Exloo Emmen