De voordelen van de NVM

Wijnholds Makelaardij is lid van de NVM, de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. Ons lidmaatschap biedt een aantal voordelen en zekerheden die wij erg belangrijk vinden. Wanneer u een makelaar gaat selecteren, is het dus zeker aan te raden om onderstaande voordelen van de NVM mee te laten wegen in uw keuze.

  • Wanneer u uw woning via een NVM-makelaar verkoopt, verschijnt uw woning op de grootste huizenwebsite van Nederland: funda.nl. Ook niet NVM-makelaars hebben toegang tot Funda, maar hun woningen zijn minder goed vindbaar en worden altijd onder de woningen van NVM-makelaars geplaatst. 
  • Een NVM-makelaar is deskundig opgeleid en houdt zijn kennis voortdurend up-to-date door opleidingen en cursussen te volgen. Datzelfde geldt voor medewerkers van een NVM-kantoor. Wijnholds Makelaardij is voortdurend bezig met het op peil houden van het kennisniveau. 
  • Een NVM-makelaar heeft bouwkundige kennis en is op de hoogte van alle juridische aspecten die bij een aan- of verkoop van een huis komen kijken. De bouwkundige achtergrond van Jans Wijnholds versterkt dit nog extra. 
  • De makelaar heeft toegang tot een zeer complete database met marktgegevens en andere waardevolle informatie, die ondersteuning bieden bij de verkoop van uw huis. We kunnen dus altijd een beroep doen op de enorme kennis van de NVM. 
  • Een NVM-makelaar treedt nooit op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen. Uw belang staat dus altijd voorop! 
  • U kunt een NVM Huisgarantie afsluiten, die u indekt wanneer er verborgen gebreken aan uw woning zijn. Dat geeft een extra zeker gevoel… 
  • Een NVM-makelaar werkt volledig onafhankelijk van banken of verzekeringsmaatschappijen. U bent dus altijd zeker van een eerlijke en transparante visie.
  • Krijgt u een geschil met ons? Dan zijn uw belangen behartigd via de NVM en kunt de geschillencommissie inschakelen of een tuchtrechter een onafhankelijke uitspraak laten doen.  

Kortom, een NVM-makelaar biedt u zekerheid, betrouwbaarheid en een zorgeloos gevoel. Wilt u weten hoe wij u kunnen ondersteunen met de verkoop of aankoop van uw woning in de regio Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden of Aa & Hunze? Neem dan contact met ons op.