Makelaar in Emmen

U zoekt een woning in Emmen of wilt uw huis in Emmen verkopen. Dan wilt u ongetwijfeld zaken doen met een betrouwbare makelaar die u goed begeleidt en zorgt voor een succesvolle koop of verkoop van uw huis. Wijnholds Makelaardij is een deskundig en bij de NVM aangesloten makelaarskantoor met jarenlange ervaring in de woningmarkt in Emmen. Zoekt u een makelaar die u ontzorgt en u het beste advies geeft en het gehele traject uit handen neemt? Nodig ons dan uit voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw wensen doornemen en alles uitleggen over de werkwijze van ons makelaarskantoor.

 

Direct contact opnemen

 

Verwacht alleen de beste service

Wanneer u uw woning in Emmen wilt verkopen en besluit samen te werken met de makelaars van Wijnholds Makelaardij, bent u verzekerd van de volgende voordelen:

-    Uw huis in Emmen wordt gepresenteerd op Funda.nl, de grootste en meest volledige Nederlandse huizenwebsite die elke dag meer dan 200.000 bezoekers trekt.

-    Optioneel een professionele film van uw woning die op onze eigen website en op Funda.nl te bekijken is. Ook kunt u hem zelf verspreiden. 

-    Een fraaie full colour brochure (digitaal en op papier) waarin alle eigenschappen van uw huis volledig worden toegelicht.  

-    Deskundige allround begeleiding tot en met de verkoop van uw woning, dus inclusief het opstellen van documenten, de koopakte en overdracht aan de notaris.   

Onder service bij de verkoop van uw huis in Emmen verstaan wij ook adequate opvolging wanneer potentiele kopers interesse tonen in uw huis en professionele en strategische onderhandelingen. Communicatie met u staat daarbij altijd centraal. We zorgen ervoor dat u altijd exact op de hoogte bent van de vorderingen en werkzaamheden die wij uitvoeren. 

Laat ons uw huis in Emmen verkopen

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de manier waarop wij uw huis in Emmen kunnen verkopen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en we maken graag persoonlijk kennis.

Makelaar Tom Brinks