De kracht van Funda

Funda.nl is zonder twijfel de belangrijkste informatiebron voor mensen die op zoek zijn naar een nieuw koophuis. Het is het online platform van de NVM. Nergens anders vindt u online zo’n compleet overzicht van woningen die te koop staan. 


Enkele feiten over Funda op een rij:

  • Maandelijks trekt Funda meer dan 19 miljoen websitebezoekers. Dat zijn meer dan 600.000 bezoekers per dag.
  • 93 procent van de mensen die afgelopen jaar een huis kocht, kent Funda.
  • De website krijgt van bezoekers een 8,3 als rapportcijfer en daarmee is het een zeer gewaardeerde online informatiebron.
  • Naast de gewone website is er ook de Funda app voor de smartphone en tablet.
  • Woningzoekers kunnen zich aanmelden voor alerts. Dan ontvangen zij een e-mailnotificatie als er een nieuwe woning is aangemeld die voldoet aan hun eisen.

Maak ook online een goede eerste indruk

Op Funda krijgt u uitgebreid de kans om uw woning onder de aandacht te brengen van alle huizenzoekers in uw regio. Het is van het grootste belang om dat te doen op een wervende en professionele manier. Voor veel huizenzoekers is de presentatie op Funda de eerste kennismaking met uw woning. Een goede eerste indruk maken is dus zeer belangrijk!  

Wijnholds Makelaardij weet als geen ander welke elementen belangrijk zijn voor een verzorgde en interesse wekkende vermelding op Funda. Wanneer u besluit uw woning in Exloo, Borgen of Emmen via ons te verkopen, garanderen wij u een professionele presentatie die de aandacht zal trekken! Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie of lees meer over onze werkwijze en de manier waarop wij uw vermelding op Funda tot een succes maken. 

Extra informatie

Funda.nl

 

"Full-service kantoor, wij nemen u alle zorgen uit handen."

Bezoek onze pagina op Funda.nl