Uw woning verkopen met onze makelaars

Voordat u besluit uw huis te gaan verkopen, heeft u vast al goed nagedacht over uw wensen. Toch is het van belang om u goed te laten informeren en een onafhankelijk persoon de waarde van uw huis te laten bepalen. Want ook bij de verkoop van uw huis geldt: een eerste indruk kunt u geen twee keer maken. 

Wijnholds Makelaardij heeft jarenlange ervaring in de verkoop van woningen in de regio Exloo, Borger, Emmen en wijde omgeving. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we samen met u wat een goede verkoopstrategie is. Vanzelfsprekend komt ook de vraagprijs aan bod en geven we aan welke aandachtspunten er zijn om uw woning verkoopklaar te maken. Vervolgens ontvangt u van ons een aanbod met daarin duidelijk uitgelegd wat u exact mag verwachten. 

Alleen de beste service 

Wij staan bekend als een makelaarskantoor dat ontzorgt en hoogwaardige service biedt. U mag van ons dus volledige en professionele ondersteuning verwachten voor een vooraf afgesproken prijs. Denk daarbij onder andere aan: 

 

- Een hoogwaardige en professionele presentatie op Funda.nl, dé Nederlandse huizenwebsite met meer dan 200.000 bezoekers per dag.

 

- Woningpresentatie in één van de dertien vitrines van ons kantoor in het drukbezette centrum van Exloo (meer dan 100.000 passanten per jaar).

 

- Foto's van uw woning worden gemaakt door een professionele fotograaf.

 

- Optioneel een professionele film van uw woning (ingesproken door een professionele stem) die op onze website en op funda.nl te bekijken is. Vanzelfsprekend kunt u de film zelf ook delen op sociale media. 

 

- Een aantrekkelijke en informatieve full colour brochure (papier en digitaal) waarin de eigenschappen van uw huis in tekst en beeld staan toegelicht.

 

- Een bouwtechnisch rapport ter ondersteuning van de verkoop. 

 

- Professionele afhandeling van documenten bij verkoop, zoals het opstellen van de koopakte en de overdracht hiervan aan de notaris.   

 

Al deze facetten zorgen ervoor dat u er zeker van kunt zijn dat uw woning optimaal gepresenteerd wordten dus onder de aandacht komt van iedereen die een woning zoekt in de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden en Aa & Hunze. 

 

Snelle opvolging vinden we eveneens heel belangrijk:  

 

- Wanneer geïnteresseerden zich melden, zullen wij zorgen voor een goed en professioneel contact en informeren we altijd naar hun wensen en ervaringen. 

 

- Vanzelfsprekend verzorgen we ook de bezichtigingen in uw woning en doen we ons uiterste best om zowel u als potentiële kopers in de agenda tegemoet te komen. 

 

- Gaan wij voor u in onderhandeling met een potentiële koper, dan kunt verzekerd zijn van snel en adequaat handelen. Gedurende het hele proces houden wij u proactief op de hoogte van de vorderingen. 

 

Wilt u weten wat Wijnholds Makelaardij voor u kan betekenen bij de verkoop van uw huis in de regio Exloo, Emmen, Borger en wijde omgeving? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Onze andere diensten: 

Speciaal voor u

"Door continue informatie van potentiële kopers en zoekers in te winnen kunnen wij u uitstekend informeren over de beste manier van adverteren."

Makelaar Makelaars Exloo Borger Emmen