Een woning kopen met hulp van onze makelaars

Bij het kopen van een woning komt minstens zoveel kijken als bij de verkoop. U gaat namelijk een belangrijke beslissing nemen die gevolgen heeft voor vele jaren erna. Het is dus belangrijk dat u het juiste besluit neemt dat niet alleen is gebaseerd op emotie, maar juist ook op feiten. Wijnholds Makelaardij bekijkt huizen objectief en kan u zo op diverse vlakken adviseren en ondersteunen. Is de vraagprijs marktconform, zijn er aandachtspunten in het huis of in de wijk, hoe is de staat van onderhoud en zijn er mogelijke gebreken? 

Op diverse momenten in het aankooptraject kunt u uw wensen bij ons neerleggen en onze hulp inroepen. Wilt u dat we u helpen bij het vinden van uw droomhuis? Of zoekt u iemand die een vakkundige blik werpt op het huis dat u al enige tijd op het oog heeft en vervolgens voor u de onderhandelingen aangaat? Vanzelfsprekend helpen wij u graag ook bij het beoordelen van de contracten en de voorwaarden. Zo weet u zeker dat u een goede deal sluit en dat ook de kleine lettertjes geen onaangename verrassingen bevatten.

Aankoopbegeleiding bestaande woning 

Wij bieden u volledige aankoopbegeleiding, van het maken van een shortlist tot het bezichtigen van huizen, het aangaan van onderhandelingen en het deskundig afwikkelen van alle processen en contracten. U koopt een nieuw huis zonder zorgen. 

Wilt u een objectieve visie van een professional over het huis dat u mogelijk gaat aankopen? Laat dan Jans Wijnholds of Tom Brinks deze woning bezichtigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aankoopbegeleiding nieuwbouwwoning

Denkt u erover een nieuwbouwwoning te kopen? Dan heeft aankoopbegeleiding absoluut veel toegevoegde waarde. Informeer naar de mogelijkheden die wij u bieden. 

Onze andere diensten: