Over ons

Wijnholds Makelaardij is een makelaarskantoor met een familiair en gedreven karakter, gevestigd in Exloo. Prettig samenwerken met onze klanten en ze een zorgeloos gevoel geven, dat is ons doel. Maar bovenal ligt onze focus op het boeken van succes, het realiseren van een geslaagde verkoop van uw woning. Heeft u de teller op de homepagina al gezien? Deze laat zien hoeveel woningen we dit jaar al verkocht hebben in de gemeentes Borger-Odoorn, Emmen, Coevorden en Aa & Hunze. Bekijk de teller en oordeel zelf…  

Overzicht van onze diensten 

Wijnholds Makelaardij is een fullservice makelaarskantoor dat u helpt bij:

Ons werkgebied beperkt zich niet tot onze vestigingslocatie Exloo. Ook in de wijde omgeving van Borger, Odoorn, Valthe en Emmen beschikken wij over een groot woningaanbod en zijn wij als makelaarskantoor al jaren zeer succesvol. Dus ook voor de verkoop of aankoop van een woning in een van deze gebieden, bent u bij ons aan het juiste adres. We kennen de markt op ons duimpje en voorzien u graag van goed advies en de beste ondersteuning. 

Kom kennismaken 

Bent u op zoek naar een resultaatgerichte en ontzorgende NVM-makelaar in de wijde omgeving van Exloo, Borger of Emmen? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen voor meer informatie.  
Het team van Wijnholds Makelaardij bestaat uit makelaars Jans Wijnholds (NVM-makelaar) en Tom Brinks (ARMT), commercieel medewerkster Margriet Goeree en ondersteuner Fien Wijnholds. Voor meer informatie over ons team, klik hier.